top of page

Поспішай повільно

✍️ Юлія Гезей @Yuliia_TA 


🔑Поспішай повільно


Чи знайомий вам стан постійного поспіху, відчуття що ви не встигаєте і треба бути швидше і швидше ? В Транзактному аналізі така поведінка називається драйвером ПОСПІШАЙ. Він притаманний людям що несвідомо завжди спішать. І його сильна сторона в тому, що іноді вміти діяти швидко дуже виручає!



☝️АЛЕ є і велика негативна сторона цього драйверу – людина виснажує себе, бо їй важливо бути на бігу – не важливо куди, не важливо нащо, головне щось робити, не лінитися. В цьому стані людина не лишає собі шансів розслабитися та прислухатися до себе. Бо має таке упередження що я в порядку, лише коли все встигаю, все роблю швидко і поспішаю.


🌱ЯКЩО ВИ ВПІЗНАЛИ СЕБЕ, важливо усвідомити позитивні сторони( коли цей драйвер вам помагає) і негативні ( коли ви виснажуєте себе, не даєте собі відпочинку) і навчитися користуватися цією «суперсилою» свідомо – вмикати і вимикати за потреби.

Для цього ВАЖЛИВО конфронтувати несвідомому бажанню поспішати – усвідомити, що в житті насправді достатньо часу для важливих речей і все можна встигнути не поспішаючи, помітити як поспіх насправді іноді дуже заважає досягати свого, коли ми помиляємося коли поспішаємо, або робимо безглузді речі – аби залишатися у русі.


👉Полінитися, порелаксувати – іноді це продуктивніше ніж будь яка дія. І головне – ти Окей, навіть якщо ти не поспішаєш, уповільнюєшся і береш стільки часу скільки насправді потребуєш.


📲Запрошую в індивідуальну роботу

Звертайтеся в особисті  @Yuliia_TA 

Мова: українська/російська

Місце: переважно Zoom, або інший зручний для вас мессенджер

Як працює Український психологічний хаб:

ukraine-russian-conflict-blonde-cute-girl-holding-ukrainian-heart-looking-up_edited_edited
Дизайн без названия (1)_edited.png
Дизайн без названия_edited.png

Натисіть кнопку "Обрати фахівця"

Ознайомтесь з анкетами психологів

Натисніть кнопку
"Записатись на консультацію"

bottom of page