top of page

ПСИХОЛОГІЧНА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

💬 "Ти не маєш права злитися", "Ненавидіти - це неправильно"...



Якщо вас теж з дитинства супрооводжують такі слова, ви маєте прочитати допис нижче 😉👇


📝 Більш ніж 45% людей відчували на собі тягар стереотипів у дитинстві, коли від них очікували певної поведінки залежно від статі. А ось те, що треба мати тільки позитивні емоції, напевно усі 99%: з дитинства нам дуже часто казали та показували своїм прикладом, що не можно відчувати "погані" емоціі та почуття.


↪️ Але немає поганих почуттів, немає неправильних бажань, неправильних емоцій, немає ідіотських фантазій. Кожна є відображення нашої унікальної природи. Щоразу, коли ми вішаємо на них ярлик «дурно», «соромно» та інші, ми обрізаємо та викидаємо частину своєї особистості.


💌 У роботі з клієнтами я часто стикаюся з тим, що багато хто хоче відмовитися від негативних або слабких частин власної ідентичності, не підозрюючи про те, що вони відмовляються від частинки себе.


🔗 У ході роботи, коли ми даємо підтримку та дозвіл цим частинам особистості, вони трансформуються, найчастіше у внутрішню дитину, та коли ми даємо підтримку, і після приймаємо цю дитину такою, якою вона є, клієнт вирішує безліч своїх питань і наповнюється ресурсам та енергією!

ЯК ПРАЦЮЄ УКРАЇНСЬКИЙ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ХАБ

наші фахівці у своїй роботі спираються лише на науково доведені методи психотерапії

ми ставимо на перше місце допомогу у вирішенні вашої проблеми, а не кількість сесій

ми не збираємо персональні дані відвідувачів сайту та клієнтів

ми пропонуємо різні цінові категорії консультацій, які ви можете обрати на сайті

Натисніть кнопку “Обрати фахівця”

Ознайомтеся з анкетами спеціалістів

Натисніть кнопку “Записатися
на консультацію”

bottom of page