top of page

ПСИХОЛОГІЧНА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

💬 «Прихили вухо до Божого голосу»

📝 Рецепт благословенного життя.

Ек.7:14. «За доброго дня користай із добра, за злого ж розважуй: Одне й друге вчинив Бог на те, щоб людина нічого по собі не знайшла!»


✍️ Жанна Ким, @kimzhanna10 християнський психолог


💌Від народження і до кінця свого життя людина завжди шукатиме кращого життя і добрих змін, щоб знайти своє щастя і призначення.Тому життя людини складається з підйомів та спадів, білих та чорних смуг. І дуже багато залежить від того, як ми сприймаємо ці смуги. Для однієї людини якась подія здається трагедією, кінцем життя, для другої – шанс змінити щось, третя ж знайде в цьому зерно успіху. У будь-якому випадку, випробовуючи те чи інше, ви зможете отримати якісну допомогу від психолога.


🙏 Але найбільшу допомогу зможе надати лише Бог. Бо є такі моменти, коли ні обставини, ні хвороби не залежать від людини.Ніхто у своєму житті не зможе уникнути скорботи чи неприємності, вони даються нам для того, щоб ми звернули погляд на Того, Хто може нам допомогти. Тільки Бог може перетворити смуток на радість, успіх на процвітання. Бо ніхто не добрий, лише один Бог. Він попереджає нас, і каже: «…у дні благополуччя не будь безтурботний, користуйся благом і дякуй Тому, Хто тобі це дав, подумай про вічність. А коли прийдуть важкі часи, міркуй і не сумуй, життя коротке, тому подумай про вічність».


💕 Підбивши підсумок можна сказати: у будь-який час, чи то нещастя, чи благополуччя, пам'ятай про Творця, який дав тобі цей чудовий дар - дар життя і готовий подарувати тобі ще вічне життя через Ісуса Христа.

Будьте здорові та щасливі ❤️


❤️ Благословень всім вам, друзі!

З повагою, Християнський психолог Жанна.

Зі мною @kimzhanna10 можна зв'язатися через Телеграм, Вайбер, Zoom, Google Meet



ЯК ПРАЦЮЄ УКРАЇНСЬКИЙ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ХАБ

наші фахівці у своїй роботі спираються лише на науково доведені методи психотерапії

ми ставимо на перше місце допомогу у вирішенні вашої проблеми, а не кількість сесій

ми не збираємо персональні дані відвідувачів сайту та клієнтів

ми пропонуємо різні цінові категорії консультацій, які ви можете обрати на сайті

Натисніть кнопку “Обрати фахівця”

Ознайомтеся з анкетами спеціалістів

Натисніть кнопку “Записатися
на консультацію”

bottom of page