top of page

ПСИХОЛОГІЧНА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

Олена Пшенічнікова
Олена Пшенічнікова

💬 Мене звуть Олена Ігорівна Пшенічнікова, і я є психологом з глибоким інтересом до вивчення людської психіки та поведінки. Народилася та зараз проживаю в місті Дніпро. Я маю профільну вищу освіту з психології, і нині я завершую магістратуру в Дніпровському Гуманітарному університеті, з підготовкою дисертації на тему "Як задоволення стосунками впливає на подружнє життя".


🧩 Я пройшла більш як 15 курсів, спрямованих на розвиток психологічної компетенції. Серед них: вивчення психосоматики, методів роботи з підсвідомістю, навичок НЛП, а також когнітивно-поведінкової терапії та методів розстановок. Я віддаю перевагу різноманітним підходам для забезпечення найефективнішої підтримки.


🔑 З клієнтами я працююу напрямках психосоматології, ємоційно-образної терапії, НЛП-тренінгу, класичної психології, використовую когнітивно-поведінкову терапію та метод розстановок. Я також є автором навчального курсу з психосоматики, випускники якого отримують вражаючі результати.


👥 Мої клієнти - жінки та чоловіків від 18 років. У моїй практиці завжди пріоритетні доброзичливий підхід, конфіденційність і зрозуміння для кожного клієнта. Однак, мій головна принцип – "Отримав інформацію, прийшло усвідомлення - йди та роби дію", адже вчинки – це ключ до змін.


🌟 Мої фахові цінності: націленість на результат, постійний розвиток та життя в теперішньому, поточному моменті.


💌 Також я маю інтереси за межами психології - в'язання та передача речей зі шерсті для передчасно народжених дітей, читання як художньої літератури, так і фахової, а також активний відпочинок – гуляння на великі відстані пішки та косіння трави на дачі.


🙌 Якщо ви втомлені, у вас не має ресурсу для змін та ривка, вас пригнічують хвороби та різні фізіологічні симптоми, не складаються стосунки, дістала ваша робота, бажаєте підвищення доходу, народження діток, маєте бажання скинути зайву вагу, у вас тривожні стани, панічні атаки , ви не можете знайти свою «стаю» у суспільстві - запрошую до роботи.


ЯК ПРАЦЮЄ УКРАЇНСЬКИЙ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ХАБ

наші фахівці у своїй роботі спираються лише на науково доведені методи психотерапії

ми ставимо на перше місце допомогу у вирішенні вашої проблеми, а не кількість сесій

ми не збираємо персональні дані відвідувачів сайту та клієнтів

ми пропонуємо різні цінові категорії консультацій, які ви можете обрати на сайті

Натисніть кнопку “Обрати фахівця”

Ознайомтеся з анкетами спеціалістів

Натисніть кнопку “Записатися
на консультацію”

bottom of page