top of page

ПСИХОЛОГІЧНА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

❤️ Мотиви твого серця?

💬 «Прихили вухо до Божого голосу»

Прип. 16:2 «Всі дороги людини чисті в очах її, та зважує душі Господь».




😉 Кожна людина має правила, незримі покажчики, яких він дотримується на життєвому шляху. Справи та вчинки його говорять про індивідуальний, унікальний характер, а різні почуття - про ставлення до навколишнього світу. Сформовані ще в дитинстві внутрішні переконання та певні цінності у всіх життєвих суперечках надають сили вважати себе правим.


↪️ Психологи часто працюють із переконаннями клієнта, розбираючи їх: одні приносять користь (якщо вони корисні - людина відчуває себе щасливою) інші завдають шкоди (примушуючи її мучитися), Допомога психолога полягає в тому, щоб поглянути на себе зі сторони, спуститися в глибину серця, дістатися дна та розглянути свої приховані почуття та мотиви. Однак більшість людей живуть не замислюючись, як на поверхні води, розмірковуючи, що їхній життєвий шлях чистий і правий.

🙏 Справедливий Бог знає не лише шляхи та дії людини, Він крізь товщу води на глибині сканує темні потаємні куточки серця. Приховуючи мотив, роблячи добрий вчинок, ми здаємося людям добрими і щедрими.І тільки Бог знає справжні мотиви. На Своїх невидимих, справедливих і безпомилкових терезах, Він зважує людину. Багатством для духовного та фізичного світу служить віра в Бога і як наслідок віри – добрі справи. Саме справи надають вагу та значущість. Навпаки, людина котра живе тільки для себе, наприкінці життя виявляється легкою і порожньою.


🌿 Великий Бог знає нас, наші думки та внутрішні мотиви. Бажаю всім нам бути чистими в очах Бога.

Благословень всім вам


Якщо допомогла вам розібратися зі своїми думками - чудово, якщо ж ні - звертайтеся, буду рада допомогти ❤️

ЯК ПРАЦЮЄ УКРАЇНСЬКИЙ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ХАБ

наші фахівці у своїй роботі спираються лише на науково доведені методи психотерапії

ми ставимо на перше місце допомогу у вирішенні вашої проблеми, а не кількість сесій

ми не збираємо персональні дані відвідувачів сайту та клієнтів

ми пропонуємо різні цінові категорії консультацій, які ви можете обрати на сайті

Натисніть кнопку “Обрати фахівця”

Ознайомтеся з анкетами спеціалістів

Натисніть кнопку “Записатися
на консультацію”

bottom of page