top of page

ПСИХОЛОГІЧНА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

💌 Можна багато чого зрозуміти про людину, якщо знати її близьке оточення

🙏 Рецепт благословенного життя.

Прип 13:20. «Хто з мудрими ходить, той мудрим стає, а хто товаришує з безумним, той лиха набуде».

✍️ Жанна Ким, християнський психолог у Києві, фахівець з когнітивно-поведінкової терапії


😉 Є така життєва приказка: "Скажи мені хто твій друг, і я скажу, хто ти", Справді, можна багато чого зрозуміти про людину, якщо знати її близьке оточення. Навколишнє середовище (родина, друзі, колеги) тісно впливають на думки, поведінку та вчинки людини. Саме середовище спрямовує її, дає розуміння життя та вирощує в ній майбутній характер.


👉 У правильному оточенні ми підсвідомо перейматимемо праведний, мудрий спосіб думки. І тоді, з часом та досвідом, прийде впевненість, чесність, чуйність, доброта, щедрість та вірність. Ті якості, які такі необхідні і важливі кожному, але, на жаль, не так цінуються в цьому грішному світ. Якщо людина всупереч зовнішнім, часом нелегким обставинам, все ж таки використовує ці якості, то Бог допомагає їй. Він обов'язково підтримає її й до неї прийде добро. Від поганої спільноти гине багато людей. Насамперед, вони не можуть, та й не хочуть ухилятися від зла. Щоб стати двієчником або ледарем, не потрібно докладати зусиль. У поганому середовищі людина кістіє у згубах, у злі проти себе чи проти інших. Люди стають настільки дурними, безтурботними та самовпевненими, що не бачать лиха. Усі обставини, ситуації та оточення зводитися до того, щоб людина загинула та померла рано. На жаль людина вже не бачить сенсу життя, погане здоров'я не дозволяє їй жити, а найкращі роки витрачені даремно.


🙌 Як би це не звучало парадоксально, вмійте робити висновки та шукайте мудре оточення. ажЗвертайтеся до психолога чи психіатра, який допоможе вам вийти з життєвого глухого кута. Приймайте Бога і навчайтеся у Нього. Тоді спільними зусиллями, Кожен зробить необхідний внесок. Змініться ви і благословення прийдуть у ваше життя. Якщо було вам корисно, або виникли питання, пишіть в особисті повідомлення.


Будьте здорові та щасливі ❤️


❤️ Благословень всім вам

З повагою, Християнський психолог Жанна.

ЯК ПРАЦЮЄ УКРАЇНСЬКИЙ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ХАБ

наші фахівці у своїй роботі спираються лише на науково доведені методи психотерапії

ми ставимо на перше місце допомогу у вирішенні вашої проблеми, а не кількість сесій

ми не збираємо персональні дані відвідувачів сайту та клієнтів

ми пропонуємо різні цінові категорії консультацій, які ви можете обрати на сайті

Натисніть кнопку “Обрати фахівця”

Ознайомтеся з анкетами спеціалістів

Натисніть кнопку “Записатися
на консультацію”

bottom of page