top of page

ПСИХОЛОГІЧНА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

Жанна Кім, психолог у Дніпрі

Жанна Кім
Жанна Кім

🙌 Вітаю. Я Жанна Василівна Кім, християнський психолог-консультант. Війна розкидала людей та їхні сім'ї по світу, але моя місія залишилася незмінною - допомагати та підтримувати. Нині я перебуваю закордоном, але з сумом спогадую про рідний Дніпро.


💬 Моя фахова підготовка включає вищу теологічну освіту та завершене навчання в психологічному інституті, а також різноманітні курси, які допомагають мені розвивати свої навички. Мої засади ґрунтуються на християнських цінностях та етиці.


🔑 Для мене важливо, щоб людина змогла прийняти себе такою, якою вона є. Разом ми досліджуємо її потенціал, розкриваємо сильні та слабкі сторони, прагнемо до гармонії з оточенням та, за можливості, з Богом. Я намагаюся допомогти кожному клієнту впоратися з труднощами, знайти сенс життя, подолати горе та набути внутрішньої міцності.


👥 Моє покликання також полягає в тому, щоб допомагати жінкам впоратися зі втратою близького, пережити горе та знайти внутрішню силу для продовження життя. Для мене кожен клієнт - це важлива особистість, яка потребує підтримки та допомоги.


❤️ Мій вільний час я віддаю сім'ї, насолоджуюся читанням, фільмами та молитвою. Я вірю, що віра додає сенсу життю та приносить радість. Моя мета - допомогти тим, хто поруч, і розповісти про Бога.


🧩 Я готова надати делікатну допомогу, вивести з важкого стану та допомогти подолати страхи. Разом ми знайдемо сенс життя, відкриємо радість і відчуємо внутрішню міць. Не соромтеся звертатися. Пишіть мені в особисті.


ЯК ПРАЦЮЄ УКРАЇНСЬКИЙ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ХАБ

наші фахівці у своїй роботі спираються лише на науково доведені методи психотерапії

ми ставимо на перше місце допомогу у вирішенні вашої проблеми, а не кількість сесій

ми не збираємо персональні дані відвідувачів сайту та клієнтів

ми пропонуємо різні цінові категорії консультацій, які ви можете обрати на сайті

Натисніть кнопку “Обрати фахівця”

Ознайомтеся з анкетами спеціалістів

Натисніть кнопку “Записатися
на консультацію”

bottom of page