top of page

ПСИХОЛОГІЧНА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

↪️ Вірити чи не вірити?

💬 «Прихили вухо до Божого голосу»

До Рим.10:16-17 «Але не всі послухались Євангелії. Бо Ісая каже: Господи, хто повірив тому, що почув був від нас? Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове»

🙏 Добрий день друзі! Дякую вам, що читаєте мої пости.

До мене звернулися з питанням: "Чи можливо просити Бога про що-небудь, якщо я не вірю в Нього?". Дякую за цікаве питання. Давайте поміркуємо.


💌 Віра не може виникнути сама собою. Для цього в житті людини мають відбутися сприятливі для віри зміни, з'явитися важливі обставини чи, можливо, чергові проблеми. Зустріч із потрібною людиною, молитви рідних чи навіть бажання прочитати Біблію – всі ці речі сприяють появі навіть маленької, але віри.


😌 І звісно, насамперед, особистість має бажати знайти Бога, змінити своє життя, зрозуміти сенс буття. Початок віри з'являється тоді, коли серце людини прагне почути і прийняти Боже Слово. Виявитися тим родючим ґрунтом, де воно проросте вірою. Ще в школі я була затятою атеїсткою. Але коли в моєму житті виникли серйозні проблеми, я почала шукати Його. Через віруючих людей у ​​молитві звернулася до Нього. Бог мені відповів та допоміг, я стала Християнкою. Шлях до Бога у кожного різний, як і Віра. Хтось стоїть на початку шляху, а хтось має силу, кохання допомогти іншому.


🧩 Важливо прийняти, що Бог має владу над усіма законами: фізичними, матеріальними та духовними. Віру не можна пізнати раціонально, вона не піддається логіці. Але я чітко знаю, що тільки Бог творить чудеса (де вступає найвищий духовний закон) та відповідає на молитви. Я кажу: «Якщо ти хочеш перевірити, що Бог живий, звернися до Нього, і Він відповість».

Віра в Бога - це Віра в Ісуса Христа. Це Він здійснить диво, всупереч здоровому глузду, знанням, людським законам.

Багато лікарів, зіштовхуючись із Божественним дивом зцілення, констатують просто факт дива.

Багато людей, перебуваючи на волосок від смерті, дякують Богові за досконале диво та вірять у Його рятівну любов.

Багато психологів допомагають своїм клієнтам звернути погляд на Бога, щоб пробачити свого ворога і радіти життю.


💬 Підбиваючи підсумок, скажу словами Президента Америки Авраама Лінкольна: «Я вірю, що Біблія – найкращий дар Божий людині. Все прекрасне від Спасителя світу нам передається через цю Книгу». Буду дуже рада, якщо відповіла на ваше питання.


❤️ Благословень всім вам

З повагою, Християнський психолог Жанна.

ЯК ПРАЦЮЄ УКРАЇНСЬКИЙ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ХАБ

наші фахівці у своїй роботі спираються лише на науково доведені методи психотерапії

ми ставимо на перше місце допомогу у вирішенні вашої проблеми, а не кількість сесій

ми не збираємо персональні дані відвідувачів сайту та клієнтів

ми пропонуємо різні цінові категорії консультацій, які ви можете обрати на сайті

Натисніть кнопку “Обрати фахівця”

Ознайомтеся з анкетами спеціалістів

Натисніть кнопку “Записатися
на консультацію”

bottom of page